Welkom bij mimpi-ARt.

Even voorstellen, ik ben Arjen Vonk, geboren in 1968. Ik uit mijn creativiteit in schilderen, beeldhouwen (in steen, hout, oud ijzer en andere materialen), fotografie, tekenen, digital art en alles wat ik tegenkom en kan gebruiken. Het bijeen brengen van verschillende materialen en technieken is onderdeel van mijn beeldtaal, waarbij intuïtie, spiritualiteit en natuur een belangrijke rol spelen.

Ik ben juni 2018 afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, België (afdeling Beeldhouwen). Als schilder ben ik autodidact.

Mimpi-ARt betekent 'droomkunst' Mimpi is Indonesisch voor droom en ARt staat voor kunst gemaakt door Ar(jen). Dus met andere woorden: 'Droomkunst gemaakt door Ar'.

Mijn atelier is gevestigd in de voormalige Kruisberggevangenis in Doetinchem. Adres: Klootsemastraat 1. Het maken van een afspraak tot bezichtiging is mogelijk.

Bent u op zoek naar een cursus of workshop (bijvoorbeeld voor uw (bedrijfs-)feest), dan kunt u bij mij informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 

Heeft u vragen over mijn werk(en), wilt u een afspraak maken, of wilt u in contact komen, dan kunt u een mail sturen of bellen naar:

mimpi.art.doesburg@gmail.com

Telefoon: 06-43690115

Nog meer op www.mimpi-art.abstractspecialist.nl